I ett svagt ögonblick anmälde vi oss till vår andra utställning med Cleo. Tänkte att vi kan ju ställa ut Dremel också på en gång.
Det har varit minst sagt mycket på jobbet de sista veckorna med flytt och div. annat. I går kväll kände jag mig INTE sugen att sitta och flänga till Köping för en utställning.
Uffe och jag skulle åka tillsammans. När jag ringde till honom och föreslog att vi skulle strunta i utställningen så va inte han sen att hänga på. Det skulle ju bli asvarmt dessutom.
Men vad sjutton, jag hade ju betalat en massa hundralappar. Pratade med Helena som gjorde lite omjusteringar så jag och mina två fick plats i bilen.

Mycket riktigt, det blev asvarmt! Synd om hundarna. Dremel va först ut i Juniorklass. Han va jätteduktig! Stod så fint lilla ponken. Hade bara provat någon gång på morgonen innan vi åkte till Helena. Det blev Excellent!

Kritik Dremel
Hane på mindre sidan (61cm). Välformat maskulint huvud. Bra hals och rygg. Bra prop. på kroppen. Tillräckligt bröstdjup. Behövde mer volym. Passande benstomme. Lite smal i fronten. Tillräckligt vinklad i bak. Bra steg från sidan. Lite kort päls i dag.

Sen blev det Helenas hane, Solvallens Sandors tur. Gick galant. Excellent, Ck, Cert, CACIB och bästa hane. Det blev hans tredje cert så nu är det “bara” jaktmeriten kvar så är han SEUCH. Det fixar de i höst smiley

Nästa in i ringen va Cleo. Hon skötte sig jättebra! Hon har varit lite pipplig att stå still när man plockar med henne men hon va duktig!
Även hon fick Excellent, Ck, Cert, CACIB och blev bästa tik.
Helena och jag möttes i ringen i BIR-finalen. Cleo vann och blev BIR och Sandor blev BIM. Vi är minst sagt nöjda med dagen.
Värmen tog musten ur både oss och hundarna så vi åkte hemåt och struntade i finalen.
Blev ett dopp i ån på vägen hem för alla tre hundarna. Det va de värda!! smiley

Kul var också att det gick så bra med alla tre hundarna. Två unga hanar utan någon som helst mätning eller andra konstigheter. Så skönt!

Kritik Cleo
Mkt välbalanserad tilltalande tik. Väl feminint fint huvud. Bra nosparti, bra öron. Utmärkt hals och rygglinje. Välkroppad. Bra benstomme. Utmärkt bakställ. Bra steg. Visas i fin kondition.

Domare var Benny Blidh Von Schedvin