Fr.v jag och mamma Åska (Sub Terram Alla Tiders), Kenny och Driva,
Helena och Drutten (Patton), Micke och Dino, Kenneth och Drilla, Sandra och Dimma, Stefan och Dixie, Magnus och Duke (Harley), Olle och pappa Krutov (Sub Terram Gör Det Själv)

Dags för att samla ihop D-kullen för en valpträff. Samlades 9.30 i Österbybruk och åkte sen gemensamt till Björkvallen, idrottsplatsen i Film för lite appelldressyr på förmiddagen. Det som var jättekul var att Olle och Krutov kom och hälsade på oss och alla fick träffa valparnas pappa. Supercool hane bland alla unghanar. Kul att se.
I övrigt så kom hela 7 av 10 valpar. Otroligt skojigt!!

Vi började med att samla ihop hundarna lite med lite linförighet under slalom. Testade av stadgan med en “kanin” genom hundgruppen. Några hade svårare än andra att få hundarna att sitta kvar.
Kollade av apporten. Alla fick tips på hur de ska komma vidare från där de är just nu.
Sen testade vi stoppsignal/stoppkommando. Även här hade alla kommit väldigt olika långt i träningen. Ingen nämnd ingen glömd… smiley
Alarängens Drutten (Patton) får hålla duva under kontrollerade former.

Vid 12-tiden rullade vi ner till fågelmarken för att testa på fågel under eftermiddagen. Började med att luncha runt elden. Vilket härligt gäng av valpköpare!! smiley
Började sen med att en och en fick gå med lina mot en rapphöna som vi visste vart den satt. Flera av hundarna var mycket nyfikna och ville fram. Några fattade stånd.

Sen delade vi upp oss i två grupper och gick ut i marken och släppte dem en och en. Blev några stånd och några stötar. På det stora hela så är det här med stoppkommando något som de allra flesta behöver träna mer på.

Jättekul att tillbringa dagen med dessa härliga hundar och deras minst sagt lika härliga hussar och mattar!
Driva och Kenny är redo för fältet