Utställning och viltspår
Nackdelen med Facebook är att hemsidan blir eftersatt… Ledsen för det och jag ber om ursäkt. Speciellt till er valpköpare som inte använder det forumet. smiley

Hur som helst så debuterade Driva och Decibel (Cava) i utställningsringen i lördags. Varför inte dra till med en rasspecial direkt? Linda och jag åkte till Herrfallet, Arboga, tidigt på morgonen för att ställa ut både Cleo och Driva. Cleo har ju bara ett Cert kvar för utställningschampionatet.

Strävhåren gick först och båda tjejerna fick excellent med jättefin kritik.
Driva blev bästa unghundstik och fick gå in och konkurrera med de andra tikarna som var bäst i sin klass. Sååå roligt att hon vann där också! Sen var det bara att gå in mot bästa hane och där vann hon också! Alarängens Driva blev alltså BIR med CK!!
Så roligt att Åskas och Krutovs bebisar inte bara är trevliga, de är snygga också. 🙂
Nästa helg ska två valpar till iväg på utställning.

För Cleo gick det sämre. Jag vet inte vad som flög i henne men hon tyckte att domaren var obehaglig och ville inte bli bedömd. Jag fattar ingenting! Bättre lycka nästa gång.

Lägger några fler bilder i bildgalleriet.

På söndagen debuterade Alarängens Drutten (Patton) med matte Helena i viltspårsprov anlagsklass. Resultat Godkänd! Så kul!

Jag blir så glad att vi har så ambitiösa och duktiga valpköpare och när det går bra blir man ju inte mindre glad direkt. smiley